Köpesurdeg!

Det här såg jag inne på Hemköp här om dagen; rågsurdeg på burk.

Någon som provat? Recept och allt under burken. Kanske något för den som inte orkar underhålla sin egen surdeg….för det där med surdeg är verkligen ett kapitel för sig. Enkelt om man är lite insatt men rätt rörigt att förstå sig på som nybörjare.

Jag är själv en periodare när det kommer till att baka surdegsbröd. Som ni märkt satsar jag på snabblagade bröd just  nu..men variation förnöjer. Kanske dags att sätta en surdeg snart ändå…och då kan vi försöka reda ut eventuella frågetecken samtidigt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s