Eat your greens!

Dagens frukost; en boost av nyttigheter!

Mina dinkelsemlor har blivit en stor favorit här hemma…helt sjukt goda – om jag får säga det själv. 🙂 Morgonens gröna skönhet är en mix av färsk spenat, äppelsaft, gul kiwi, mango och lite spirulina.  1/2 tsk spirulina per glas är vad jag klarar av än så länge, smakmässigt alltså. Drinken var god! Nästa gång adderar jag nog lite citron eller lime också. Dessutom har jag provat Pukkas te three ginger också, jag ger tummen upp! Upplyftande och värmande, precis som det står att det ska vara.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s