Söndagsmys med taco dinner

Tacopaj, det är grejer det! 🙂 Eller köttfärspaj som det blev den här gången (smaksätt färsen själv efter eget tycke och smak). Jag har en hatkärlek till taco krydda. Jag kan verkligen inte äta det flera gånger i månaden…eller varje fredag som många svenskar verkar göra? (Kanske är det lite av en myt ändå..).

Pajen är i vilket fall som helst enkel och himla smarrig. Nygjord, blir det lätt lite slafsigt på fatet eftersom inget håller ihop köttfärsröran, så det här är inget jag hade bjudit på en buffé direkt! Dagen efter däremot blir det lite finare pajbitar. Gott i lunchlådan var det också! 🙂

Jag brukar utgå ifrån det här receptet. Oftast gör jag mindre pajdeg än så (utan paprikapulver) och med dinkelmjöl. Jag tycker det är rätt onödigt med kanter faktiskt! Dessutom blir det lite hälsosammare men minst lika gott! Det blev ingen tacokrydda igår, men lite goda tillbehör klämde vi allt in.

Och DÄR var han framme igen, Mr nyfiken i en strut..blixtsnabb…hihi..

2 tankar på “Söndagsmys med taco dinner

  1. Pingback: Tacos « en smaksak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s