Hälsomorgon med tema detox

Som jag har väntat på denna morgon! Ni som följt bloggen vet att jag älskar Blueberrys concept och smoothies. Äntligen var det dags för mig och bästa M att åka iväg till just Blueberry (på Östermalm här i Sthlm) på ett litet event de kallar hälsomorgon tema detox. Rekommenderas!

Vi var ca 20 personer som fick smarrig frukost och en lättsam ”föreläsning” om företaget och framförallt om hur detox fungerar. Det ingick provsmakning samt shopping i deras butik med 15% rabatt. Jag shoppade loss för nästan 1400 kr! Ni får se vad jag handlade i kommande inlägg…

Vid disken fanns massor av olika bars, jag köpte med mig flera olika som väntar på provsmakning!

Vi möttes av en glad och gullig tjej samt en grön välkomstdrink. Den innehöll en massa godsaker som  bl.a. mango, ananas, äppeljuice, spirulina och vetegräs.

Det serverades finfin frukost med hög näringstäthet. En hallon”sås” med fruktsallad och pumpafrön, surdegsbröd med blåbär fyllt med bl.a. ruccola, osötad aprikosmarmelad, fröpasta och gula russin. Dessutom en blåbärsyoghurt på havrebas med Blueberrys egen gröna granola (kanske innehöll den alger?). Vi fick även äppelsaft med hallon och detox te.

Gott, fräscht och mättande. Utan att magen känns blytung. Tummen upp!

Hyllor fulla av hälsosamma och intressanta produkter! Här gick jag lös 🙂

Nu känner åtminstone jag mig peppad för att prova lite nya produkter och ta tag i en avgiftande detoxkur lite längre fram. Vårfräsch ska mitt inre (och yttre) bli. Woop woop!

Ha en underbar lördag alla fina!

4 tankar på “Hälsomorgon med tema detox

 1. Elin

  Åh, så mysigt! Malin berättade om frukosten, önskade att jag också kunde vara med. Men om en månad, då ses vi! Ska bli såå kul 🙂

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Det var verkligen lyckat! Ska bli sååå roligt att ses, vi får ta en lunch/brunch eller nåt..får se till att vi hittar ett bra ställe med hög mysfaktor och mumsig mat! Jag vill höra allt om hur du har det i Götlaborg! Nyfiken! 🙂 Pusse

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s