Boqueria

Förra helgen var vi och spanade in nya Mood gallerian här i Stockholm. Vi passade även på att prova lite tapas på Boqueria.

Det här är en mötesplats som passar för after work eller kanske som ett stop innan man ska vidare ut och kalasa med vännerna. Det är högljutt och trångt och personalen springer nästan mellan borden. Vi var nog inte riktigt på rätt humör när vi var där och åt. Jag hakade upp mig på flera småsaker som att menyn var svår att förstå, att bordet var för litet och att alla som trängdes mellan min stol och baren (dvs. både gäster och personal) lyckades stöta till min stol varenda gång (något irriterande). Sen diggade jag inte att rätterna kom in en och en istället för tillsammans – som jag hade önskat. Men det var god mat och vår servitör var fantastisk.

Det var svårt att fota maten, ljuset vid vårt bord var så dunkelt. Men några bilder bjuder jag på.

Den här lilla hamburgaren (för 50 kr!) ser inte mycket ut för världen, speciellt inte på det sättet den presenteras. Men oj vad saftig och god den var!

Pulled pork fritters (tror jag det var). Så jäkla goda att vi beställde in fler. Mums!

2 tankar på “Boqueria

 1. Malin

  Kul att maten var bra i alla fall – jag hade bara hört gott om den hittills och har velat testa den, trist med borden dock. Vigårda som också ligger i Moodgallerian ska också vara riktigt bra. Man väljer protein (lamm, kyckling, kött, fläsk) och så får man välja tillbehör och dressing. Kolla deras hemsida! Vi hörs snart igen, nu måste jag rusa till skolan 🙂 Föreläsning i organisationsteori – snark! Hade bara läraren varit liiiiiite roligare så hade ämnet nog varit mer intressant än vad det är nu haha.. Hoppas du får en bra dag! Kram

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Tack för tipset om Vigårda, hjälp vad sugen jag blev på att gå dit och äta. Riktigt snygg hemsida 🙂
   Hörs snart! Plugga lugnt. Kramis

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s