Smarriga kolor

Pärlans Konfektyr i Stockholm kokar man kolor. Goda kolor på fina råvaror. Hela stället ska tydligen andas retrostil och vara inspirerat av kolans guldålder, nämligen 1930 talet. Butik och café finns på Nytorgsgatan 38 i Stockholm. Jag måste ta mig dit!

Här om dagen provade jag dessa tre smaker (som jag inhandlade hos Tehuset Java på Lidingö); Vanilj & Havssalt, Kaffe Arabica samt Äpple & Kanel. Det finns 7 andra smaker i deras ordinarie sortiment. Jag vill prova dem alla!

Lagom sega och smakrika! Me like. På hemsidan hittar du återförsäljare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s