Grillade kamben med coleslaw till nakna kocken

Idag har jag morgontränat, jobbat och handlat. Hungrig!

Helg betyder kött, så jag kunde inte motstå ett bra erbjudande i mataffären (och det händer inte ofta att det är billigt här på Lidingö!). Jag nappade grillade kamben med honungsglaze, ser ni priset! 14 kr – som hittat 🙂

Coleslaw kändes som ett passande tillbehör, speciellt med tanke på att jag har vitkål hemma som vill komma till användning.

Det här har jag i min lätta coleslaw med morot. (Riven vitkål och morot, lätt crème fraiche, vit balsamnvinäger, Dijon senap, flingsalt och peppar. Just idag toppade jag med lite hackad smörgåsgurka). Bara att blanda! Riktig snabbmat.

Kamben var riktigt gott, salt och sött och precis vad jag var sugen på!

Under tiden jag åt kikade jag på Jamie Oliver: Middag på 30 minuter. Kul med vegetarisk meny, han bjöd på currygryta med kikärter, chapati och ris, morotssallad, citronpickles och yoghurt med papadums. Det var mycket kryddor, speciellt chili, ingefära och koriander. Himla sugen på att göra något liknande snart. Älskar indisk mat!

Men var får man tag på rogan josh curry – kan man fråga sig? (Det var alltså en kryddblandning på burk han smaksatte rätten med).

Kolla in Jamies hemsida vetja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s