Yollibox juicy red strawberry

Så ja! Nu har jag provsmakat ytterligare en smak av Yollibox frozen yoghurt. Nämligen den med smak av jordgubb. Vill du läsa vad jag tyckte om smaken choklad, klicka här.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yollibox är alltså en frusen yoghurt glass som innehåller goda bakterier och bara naturliga ingredienser. Inga konstgjorda tillsatser alltså. Tummen upp för det!

Konsistensen är varken kristallig eller gräddig utan mer som en blandning mellan glass och sorbet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den här glassen är rik i smaken och man känner en tydlig jordgubbssmak. Jag tycker dock att den är lite för söt, min första association var jordgubbssylt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yolliboxarna kan vara lite knepiga att få tag på. Leta i stora och välsorterade mataffärer. Jag köpte min box på ICA Maxi i Linköping för 45 kr.

5 tankar på “Yollibox juicy red strawberry

 1. Malin

  Alltså, detta är min nya favoritglass – i alla fall i yoghurtform 😉 Jag provade den naturella för några veckor sedan och gillade den mycket. Nästa gång vill jag prova mango-smaken. Sedan choklad och jordgubb. Här i Borlänge har den inte kommit än så jag får passa på när jag är hemma 😀

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Jag gillar också Yollibox, är nyfiken på hur naturell och mango smakar också! Just jordgubb var liiite för sötsliskig men socker har ju en smakförhöjande effekt. Det blir lätt ”platt” utan så jag förstår varför man tillsätter det. Som tur är kan man ju springa bort delar av det. 🙂

   Svara
   1. Malin

    Ja, alltså sockret är ju alltid med på något hörn. När det gäller glass måste det nästan vara det i någon form (fruktsocker, vanligt, rörsocker eller sötningsmedel då). Men yoghurtglassen känns fräschare och ibland godare än vanlig glass. Jag tyckte den naturella, än en gång, var supergod! Sträv, men lite söt och var såååå god tillsammans med de exotiska frukter jag hade i. Plus en chocolatechipcookie – någon måtta får det ju vara 😉

 2. Pingback: Yollibox fresh fruity mango | en smaksak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s