Yollibox

För en månad sedan läste jag om Yollibox och har sedan dess varit väldigt nyfiken. Blev så glad så när jag hittade mig en box hos T-Jarlen (T-banan Stureplan i Sthlm). Blev mindre glad nu när jag kikar på kvittot och ser att den kostade 55 kr! Nåja.

Yollibox finns än så länge i smakerna naturell, jordgubb, mango och choklad. Det är frozen yoghurt med låg fetthalt, utan konstiga tillsatser. Däremot innehåller den kostfiber och nyttiga bakterier. Tummen upp för det. Tummen ner för allt socker. 17,8 g/100 ml. Men det kan man ju förstås alltid springa bort.

Nu till smaken och konsistensen. Konsistensen är len, mjuk och krämig. Smaken är djup och chokladig. God! Ska gladeligen prova de andra smakerna också… 🙂

Så här ser den ut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7 tankar på “Yollibox

 1. Malin

  Åh denna har jag velat prova hela hösten, men i Borlänge finns den ännu inte. Kul att den var god, måste testas snarast!

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Första gången jag smakade den var jag hög på socker och då tyckte jag den var rätt platt och smaklös- men andra gången jag provade den och hade lite stabilare blodsocker smakade den väldigt gott och chokladigt 🙂

   Svara
   1. Malin

    Haha noterat. Då ska jag vänta tills mitt blodsocker gått ned lite sedan USA och äta den efter helgerna (för vem lurar jag, fram tills efter nyår och man är tillbaks i Borlänge kommer man ju äta mängder till. I det här hushållet finns det alltid något sött och speciellt i december. För övrigt måste jag säga att den vita chokladiga historien med citron/lime smak i den guldiga Betsy-asken var helt fantastisk god. Pappa tog hem tre stycken askar och både jag, Elin, pappa och Jossan fajtas om den pralinen hela tiden haha). Nu blev det ett stort sidospår här men jag ska prova Yollibox snarast i alla fall 🙂

    Btw – vilka datum var du hemma? Elin åker till Göteborg den 3:e..

    Puss

   2. Johanna Inläggets författare

    Var det den gröna pralinen ni slogs om? Limetryffeln?
    Åh jag vill höra allt om er resa sen! Kan vi ses på onsdag kväll, efter 18? Eller har du/ni åkt då redan? Puss

 2. Malin

  Ja, det var den – urgod! Jag kan inte onsdag kväll ju 😦 Då ska jag och Emmy sova på hotell (min present till henne). Elin visste inte heller om hon kunde, hon hade en annan kompisdejt då troligen. Kommer du hem onsdag?

  Svara
 3. Pingback: Yollibox juicy red strawberry | en smaksak

 4. Pingback: Yollibox fresh fruity mango | en smaksak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s