Fiberlakrits

Lakritsprovsmakningen fortsätter. Nu har jag satt tänderna i Renée Voltaires fiberlakrits som ska smaka riktigt mycket lakrits. Den innehåller sirap, melass, vetemjöl, havrekli, naturlig lakritsextrakt 3 % och anisolja. Inga konstigheter alltså, det gillas.

Smaken är rund och god, varken mer söt eller salt. Men jag tycker inte den smakar ”riktigt mycket lakrits”, då förväntar jag mig någonting starkare. Konsistensen är grov, bitarna lagom stora och det fastnar inte så förskräckligt i tänderna. Klart gott men lite fjösigt kanske. 35 kr betalade jag för dessa 160 g.

2 tankar på “Fiberlakrits

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s