Räksallad med dill- & Dijon vinegrätt

Det var nästan så att jag blev utan räkor till salladsmiddagen i torsdags. Medan räkorna rann av i durkslaget nere i diskhon satt jag i TV:rummet och pillade på datorn. När jag återvände till köket hittade jag Kokos (alltså vår katt) med baken i vädret och nosen nere i mina räkor!!! OMG vad han gick igång på räkorna, haha. Önskar jag kände likadant för fisk och skaldjur… Men icke.

Hur som helst, en god sallad fick jag i mig trots allt. Till det här vispade jag ihop en dressing på olivolja, vit balsamvinäger, Dijonsenap, dill, citronskal och salt. Jag föredrar vit balsamvinäger framför den mörka eftersom den inte färgar av sig så fult på sallad.

Nästa gång det vankas vinägrett ska jag gå in hos zeta.nu och inspireras!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s