Middag på rester

Efter kvällsträning är jag så hungrig att middagen måste fram i ilfart 🙂

Idag blev det rester med en tvist. Kanske var det fler än jag som såg på Nyhetsmorgon under helgen och blev lite Raw food inspirerade av Erica Palmcrantz? Jag har hennes bok också och ska som sagt försöka mig på några recept under årets gång…

Jag provade mixa några blomkålsbuketter och blandade ner alla möjliga ingredienser jag hittade i kylen. (Vita bönor, knaperstekt bacon, fetaost, selleri, purjolök, gurka, äpple…och kyckling på sidan). Jag toppade med en citron vinägrett och lite flingsalt.

Himla gott blev det! Daniel tyckte dock att det luktade prutt i köket, haha.. men det var ju bara blomkålen…

Det bästa med grönare mat är att man inte hamnar i jobbig matkoma efteråt..man känner sig helt enkelt lite lättare och fräschare.

Prova mixa din egen variant! Det behöver inte alls vara så många ingredienser som jag hade idag, men glöm inte dressingen, den gör halva rätten!

2 thoughts on “Middag på rester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s