Fruit cocktail

Det snörvlas och snoras hos oss. Om det är allt flyttdamm, kattorna eller en förkylning som orsakar det hela låter jag vara oskrivet. Därför boostar vi iaf med en riktigt fruksallad på glas.

Bra start på morgonen!

Jag har mixat frusna bitar av banan, mango och ananas med saft från apelsin och citron. Det hela är smaksatt med färsk ingefära och färsk mynta. Man känner hur nyttigt det är och hur gott det gör!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Passade även på att dra fram min råsaftcentrifug. Här ska ingen förkylning bryta sig igenom.

Den här rosa historien var det krut i, öste på rejält med ingefäran! I övrig innehåller den äpple, apelsin, hallon och morot.

Funderar du på att köpa en råsaftcentrifug? Här har jag skrivit ner lite tankar kring mitt köp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7 tankar på “Fruit cocktail

 1. Erica

  Från en Linköpingsbo till en annan så kan jag berätta att jag i lördags testade en restaurang som heter Gula Huset för första gången. Det ser lite tråkigt ut utifrån, men är enligt mitt tycke väldigt mysigt inuti. Personalen var även trevlig när vi var där och de hade mycket gott att välja på. Jag valde smörstekt gösfilé med vitvinsås, hummersås, kräftstjärtar och basilikasmakande gratinerad potatispuré till huvudrätt och friterad Camembert med hjortronsylt till efterrätt och blev väldigt nöjd. Så där har jag ett till ställe att tipsa om. Vore roligt om du testar det någon gång att höra vad du har att säga. 😀

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Tack för tipset Erica! Jag har varit där på lunch en gång (och min fiskrätt var kanske inte jättespännande då, som de sällan är under lunchtid) men jag ska definitivt prova det på kvällstid också då det brukar vara lite högre kvalitet på maten. Tror även det blir bra häng när uteserveringen är på plats 🙂

   Svara
 2. Malin

  Åh, här hemma har jag också eventuellt en förkylning på G. Så jäklans trist. Jag som hade så många planer hemma med mamma tills jag åker till Borlänge på söndag igen. Men jag boostar också – i massor – så hoppas jag att man iaf kan förmildra detta. Jag var ju sjuk för 7 veckor sedan liksom. Den här säsongen har alla förkylningsvirus varit extra aggressiva! Krya på er!

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Tack, gulligt av dig! Jag fattar inte heller vad som är på G. Jag är aldrig sjuk, aldrig! Och noggrann med handhygienen och att inte peta sig i ansiktet. På senaste tiden avslöser migrän (?) och förkylningar varandra. Och släng på lite magsjuka också. Kanske det är för att jag knappt äter choklad längre..? Haha…

   Svara
 3. Malin

  Inte jag heller. Jag blir super förkyld 1 gång per år, nu har jag haft en riktigt och två stycken sådana här ”jag är inte sjuk, men jag är inte frisk heller och kan träna”. Sjukt irriterande.

  Ja haha.. tänk om det skulle vara det? Chokladavgiftning resulterar i sjukdomar. Det skulle inte förvåna mig 😉

  Svara
 4. Tonje

  Hei 🙂 Hvor har du kjøpt tapeten i bakgrunnen? Jeg er på utkikk etter samme, men finner den ikke noe sted 😦

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Hej! Tyvärr ingick tapeten i en hyreslägenhet vi bodde i tidigare så jag har inte köpt den. Men jag tror den heter Eco Front 5760, tyvärr kan den ha utgått ur sortimentet…. Lycka till!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s