Skördefest!

Hörrni! Det har varit skördefest på Åland under helgen. Min första gång. Jag åkte hem enkom för att få delta i denna folkfest. Tyvärr haglade regnet ner hela helgen så vi har mest trampat runt i lervälling…Men det var det värt.  Under denna helg får man möjlighet att åka runt till olika öppna gårdar på Åland och köpa med sig Ålandsproducerade godsaker och hantverk. Det bjuds på provsmakningar och finns mat, bakverk och dryck till försäljning på många av gårdarna. Läs mer här om du är intresserad.

Här kommer mitt bildregn från helgen, mat, mat och åter mat 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

2 tankar på “Skördefest!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s