Juicy på Björk

För några veckor sedan tog jag en drink med mina kollegor på Björk bar och grill här i Sthlm. Det blev en väldigt annorlunda en, ”Juicy”, inte lik något jag druckigt innan. Både söt, klar och stark. Kanske inte någon ny favorit men blev väldans sugen på att prova fler från listan….(se den nedan och helginspireras! – om ni har åldern inne vill säga).  Och framförallt åka tillbaka och prova deras flatbreads som jag hört ska vara goda. Får väl återkomma när jag gjort ett besök till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s