Keso i yoghurten

Det sägs att frukost är dagens viktigaste måltid. Det ska ge en bra start på dagen och bidra med energi och ork. Just därför lägger jag gärna lite extra krut på den, även till vardags. Keso är gott i morgon yoghurten och bidrar med lite extra protein och mättnad gärna tillsammans med frukt, nötter och frön. Frukt är dessutom inte alls dumt på bröd, jag gillar kombinationen rökt skinka och äpple. Det blir verkligen saftigt! Men måste erkänna att jag fastnat i ost- och skinkträsket. Dags att tänka utanför boxen. Ska se vad jag kan komma på för ”nya”  och goda påläggskompositioner… Tips?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s