En favoritsoppa

En av mina favoritsoppor, indisk kycklingsoppa, kommer från den här boken;

Indisk kycklingsoppa med russin och kokos. Den tycker jag ni ska prova!

Himla smarrig! En soppa vi gjort massor av gånger här hemma. Rotfrukterna varierar jag från gång till gång och matlagningsgrädden har ibland ersatts med kokosmjölk. Som ni ser klottar jag gärna i mina recept. Med mitt  guppiminne är det ett bra sätt att påminna mig själv om ändringar jag gjort eller vad jag tycker om receptet i fråga. 🙂

1 thought on “En favoritsoppa

  1. Ping: Nystart..! « en smaksak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s