Chokladig brownie

Här har det bakats brownie, en chokladig och mäktig sådan. Jag utgick från det här receptet. Jag gjorde en halv sats, det blir brownies för en hel armé annars. Tillsatte vanilj, bytte ut lite av sockret mot farin och ersatte nötter och vit choklad med mjölkchokladpellets. Jag gräddade i 25 minuter, det var lagom länge i min ugn. Alla ugnar gräddar olika och just en brownie vill jag ha lagom kladdig, fast men krämig.

 

 

 

2 thoughts on “Chokladig brownie

  1. Ping: Saltlakrits kolasås | en smaksak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s