Pastill tjuven

Jag har en förmåga att köpa på mig diverse pastillaskar och halstabletter. (Trevligt att ta en efter maten..). Min sambo ”D” har en förmåga att alltid mula i sig dem, helst alla på en gång. Han hittar dem varenda gång, även när jag gömmer dem eller har dem utspritt i olika väskor. Jag får aldrig ha dem ifred.. (Köper egna gör han ju aldrig nämligen..). Är era killar likadana? Fast jag gillar att han är matglad, så jag klagar inte. Gulle. 🙂

”D” A.K.A ”snaskpelle” hälsar att Vicks Raspberry (de rosa på bilden) är himla goda…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s