Pepparmynt olja & mintchokladtårta

Julen närmar sig och likaså julbaket. Kanske gillar du mint och funderar på att baka julgodis med mintsmak. Köp då Apotekets pepparmyntolja. Den är dryg, god och smakar till skillnad från matbutikens varianter inte tandkräm i samma utsträckning. Kostar cirkus 45 kronor.

På tal om mint. Vill du baka en god MINTCHOKLADTÅRTA kan jag rekommendera denna. http://www.alltommat.se/recept/Mintchokladtarta-17086 Jag tog fram den för Allt om Mat för några år sedan.  Galet god kaka som är rik i smaken och lagom seg och kladdig! Nuförtiden brukar jag DUBBLA MÄNGDEN GLASYR. Varför spara på det goda liksom! 🙂

2 thoughts on “Pepparmynt olja & mintchokladtårta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s