Julkokboken

Min senaste inspirationskälla inför julen är den här fina boken, Allt om Mat Julkokboken. Fullproppad med alla tänkbara recept som behövs inför, under och strax efter julen. Den är indelad i följande kapitel; Advent, Lucia, Dan före dan före dan…, Julafton, Juldagen, Mellandagarna och Nyår.

Den är stor och inspirerande och innehåller framförallt de klassiska recepten. Det positiva med storleken är att bladen hålls uppvikta när man bläddrat fram ett recept – jag avskyr opraktiska kokböcker som klappar igen ”av sig själv”när de ligger framme. Det enda minuset som inte faller mig i smaken är den färgade texten för ingredienserna – det blir lite knepigt för mina ögon även om det gör boken lite juligare och mer färgglad.

Jag köpte min bok via min prenumeration men på grund av fraktavgiften är den är faktisk några kronor billigare inne på adlibris.com.

Några bilder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 tankar på “Julkokboken

 1. Sara på Vardag.nu

  Vad bra att ha en ”bibel” till julens all mat så man slipper leta runt som en tok efter de där recepten man glömmer mellan varven. Någon julkokbok har jag inte, men kanske borde köpa känner jag nu… Får ge upp någon annan bok för att ge plats dock 😉

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Det svämmar över i min bokhylla också, men jag kan liksom inte låta bli att köpa nya. Ser det som ”inspirationsunderlag” 😉

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s