Testing testing…

…nu har jag hittat lite ”nyheter” i butikshyllan som jag var tvungen att provsmaka! Bl.a. mjölk med 30 % mer protein. Läs mer under bilderna.

Arla smaksätter allt fler Kesellaburkar. Jag har provat kesella citrus. Fräsch, smakrik, lätt syrlig, men också söt. Sladdrigare konsistens än den vanliga kesellan och innehåller små mjuka ”bitar” av citrus. Helt okej, men jag föredrar nog att smaksätta min egen ändå.

En annan nyhet för mig var den här extra krämiga filen med 3 % fetthalt. Väldigt gott med en fylligare fil, den är nästan lite klumpig. Smaken är lätt syrlig. Tummen upp från mig!

Mest nyfiken var jag ändå på mjölken med extra mycket protein. Den har kommit i halvliters förpackning med skruvkork och kostar ca 11 kr. Finns som naturell (0,5 % fett) och med smak av blåbär (0,5 % fett). Blev positivt överraskad när blåbärsmjölken inte innehöll vare sig socker eller sötningsmedel utan rätt och slätt ”naturlig blåbärsarom”. Pluspoäng!

Blåbärsmjölken är laktosfattig, vit i färgen och smakar som mjölk med blåbärsarom 🙂 Den naturella mjölken smakar precis som vanlig mjölk.

Skrollan är nyfiken i en strut…. Jag hann precis skymta lilla ”sandpappertungan” innan jag fick undan mitt glas 🙂

5 tankar på “Testing testing…

 1. Malin

  Vanliga mjölken har jag också provat, ingen skillnad.. men nu blev jag nyfiken på blåbäsmjölken. Och kesellan med citron ska jag prova att göra cheesecake på. Den jag freestylade ihop med kesella hallon, kesella vanilj, lite philadelphia och ägg på en digestivebotten blev oväntat god! Då blev jag lite stolt haha.. 😉

  Måste även tipsa dig om en grötvariant delvis kokad på Bifido äppeljuice. Drygt 1 dl vatten, nästan 1 dl äppeljuice, 2 dl havregryn och massa kanel – serveras med äppelbitar och keso. Så. Jäkla. God.

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Lät ju mycket smarrigt det där…och tack för gröt tipset, hade nästan glömt bort det 🙂 Blåbärsmjölken gör sig väldigt bra i en blåbärssmoothie, förstärker smaken fint. (Blåbärsmjölk, yoghurt, blåbär, banan, vanilj, agavesirap).

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s