Shake på gula frukter

Puh, det enda roliga med städning måste vara den sköna känslan när slitet är klart och fynden man gör så klart. Den här friska shaken kom till tack vare frysrensningen jag tog mig an. Där fyndade jag mango och ananas (nu har jag äntligen sorterat alla frukter och bär i burkar, man hittar ju inget när allt ligger huller om buller i påsar) och som tur var hade jag apelsin, lime och färsk ingefära hemma. Ner i mixern åkte också kolsyrat vatten och ett ägg (rått såklart). Klart på nolltid och en riktig törstsläckare!

Den här kommer bli en fräsch favorit på ballen i sommar. 🙂

1 tanke på “Shake på gula frukter

  1. Pingback: Nystart..! « en smaksak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s