Provsmakning av macarons från Ladurée

I fredags lyxade vi till det med finfika på jobbet. Ladurée har öppnat i Sthlm och vi var bara tvungna att provsmaka sortimentet av macarons! Yammey! 🙂 Fina små konstverk är det. Sega, krispiga, lena och söta på samma gång.

Vi provade följande smaker: vanilj, hallon, pistage, apelsinblom, röda bär, karamell m saltat smör, kaffe, lakrits, ros, choklad, körsbärsblom och marsmallow mandel (lite osäker på om den hette så..).

Alla är ju goda, men vissa godare än andra. För att göra historien kortfattad, om jag köper hem macarons igen så kommer jag hoppa över choklad (tråkig), pistage (artificiell med eftersmak av kokos), marsmallow (sliskig) och röda bär (odefinierbar smak).

Dessa får följa med eftersom de smakade godast; vanilj, apelsinblom, ros, körsbärsblom, kaffe och karamell -om jag är sugen på smaken av knäck. Jag hoppades på lakritsen men den var för mild för min smak och hallon påminde för mycket om söt sylt eller marmelad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s