5 middagstips

Ett plötsligt släng av vinterkräksjukan gjorde mig heldäckad under några dagar och så klart totalt ointresserad av mat. Aptiten kommer sakta men säkert tillbaka. (Ingen höjdare att må så dåligt och vara så svag när killen är på en veckas träningsläger och man är ensam hemma – höggravid…men jag är tacksam över att jag så himla sällan är sjuk, någon gång måste kroppen få rensas ur lite).  Så nu ligger jag efter lite grann men jag kämpar på för att hålla bloggen levande och tänkte faktiskt tipsa om några kanongoda middagar från arkivet. Enjoy!

Falukorvsgratäng

-mycket trevlig vardagsfavorit med mycket smak.

p4162825-e1334691382750

Kyckling i gräddig balsamsås

-vitlök och balsamvinäger sätter bra fart på den goda såsen.

p1042690

Lax- och räksoppa med rotfrukter

-en enkel turbosppa med massor av smaker.

p1120216-e1326400608607

Varm smörgåstårta

-Mjukt tunnbröd varvat med god fyllning, jag bjussar på två olika. Enkel matlagning!

p7149973

Vegetariska frikadeller

-fasta och goda små rackare.

p2123753

7 tankar på “5 middagstips

 1. Sara på Vardag.nu

  Usch och fy! Hoppas du är piggare nu, tar ju ett tag att bli helt återställd efter influensan och graviditeten gör det väl inte lättare kanske. Många bra middagstips du bjuder på här! 🙂

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Tack Sara, jag är återställd och mig själv igen 🙂 Ja det blev en drös vardagsfavoriter här. Lätt att glömma bort alla godbitar man samlat på sig där i arkivet.

   Svara
  2. Johanna Inläggets författare

   Tack Sara, jag är återställd och mig själv igen 🙂 Ja det blev en drös vardagsfavoriter här. Lätt att glömma bort alla godbitar man samlat på sig där i arkivet.

   Svara
 2. Carina

  Usch va segt att va sjuk så sent i graviditeten! Jag har själv haft min första rejäla förkylning på hela graviditeten nu i veckan. Värst vad däckad man blev då! Men nu är jag också i farten igen och räknar ner de sista två veckorna =) Spännande att se vems lillkille som tittar ut först! =)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s