Äppelglögg!

Tredje advent! Nu vill jag nästan pausa tiden lite, den skenar! Jag har en fullsmockad dag, så någon julstämning räknar jag inte med… Hoppas ni hinner julmysa vänner, kanske med en god äppelgglögg..!

Jag brukar alltid norpa med mig receptfoldrar och gratistidningar med recept från matbutikerna. Inspiration kan komma från många håll… I onsdags provade jag att koka äppelglögg enligt ett recept från ICA Kvantums tidning Månadens skörd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ju längre kryddorna får dra desto mer smak ger de ifrån sig. Jag tyckte socker var helt onödigt, snarare tillsatte jag citronsaft för att få en piggare smak. Det här tror jag går hem hos barn också! Vuxna kan ju spetsa med lite god rom. Servera varm som kall.

Julmyyyyys! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 thoughts on “Äppelglögg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s