Lördagsfrulle

Här sitter jag och intar min något lyxigare lördagsfrulle. Ett hårt träningspass är avklarat ute i solen så magen kurrar rätt frenetiskt nu. På schemat idag står Afternoon tea på Grand, som jag har väntat! Får återkomma med tankar därifrån lite senare.

På menyn denna morgon; bananplätt (mosa en banan med ett ägg och krydda ev med kanel, vanilj el kardemumma, stek i smör på medelvärme), vaniljyoghurt med snabbmüsli (mixade flingor med frön, nötter, torkad frukt, kanel och en skvätt apelsinjuice). Och så en gul kiwi på det. Nuförtiden lurar jag alltid ner lite vanilj i min soyacappucchino, gott! Mina frysta hallon tinade snabbt på den varma plätten och är en skön kontrast till det söta.

Hoppas ni får en härlig lördag peeps! 🙂

1 thought on “Lördagsfrulle

  1. Malin J

    Oj, vad härligt det är att läsa din blogg Johanna! Fina och inspirerande bilder tillsammans med mumsiga och blandade recept! Jag prövar mycket, och denna plätt ser jag fram emot att laga i helgen!!
    Många kramar till dig!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s