Glassig chokladespresso

Här kommer ett tips på en tvåminuters dessert. Passar ypperligt till fredagsmiddagen eftersom den kräver minimal insats. Otroligt smarrigt när kallt möter varmt, beskt möter sött! Efter en stund smälter glassen samman med kaffet och det blir som att sörpla milkshake.

Häll upp en varm espresso i botten på en kopp eller kanske ett martiniglas. Lägg försiktigt i en kula chokladglass av hög kvalité (gärna med choklad- eller browniebitar). Garnera med lite choklad och servera direkt!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s