Varm veggo sallad

Det var någon som kommenterade att jag verkar äta väldigt nyttigt. Nu ska ni veta att ni ser en bråkdel av allt jag sätter i mig.. Det stämmer att jag försökt äta lite utrensande och hälsosamt den senaste veckan men det har funnits bakslag. Dagar då jag ätit alldeles för mycket choklad…galet mycket choklad.

Hur som helst, här ser ni en del av gårdagens middag. En varm vegetarisk sallad. Det hade varit supergott att toppa med knaperstekt bacon men orken fanns inte. 🙂

Jag stekte lök och vitlök glansiga i kokoslja, tillsatte gröna ärtorgröna bönor och skivad fänkål och stekte vidare tills allt fått lite yta och blivit genomvarmt. Detta smaksatte jag med mycket flingsalt, svartpeppar och rivet citronskal. Det här åt jag tillsammans med bladspenat, persilja, squasch, kokosflakes, gojibär och mandlar. Till det min absoluta favoritdressing. (Ni måste prova den!!).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s