Frukost

En typisk Johanna frukost; grovt bröd med massor av olika pålägg (kommer aldrig kunna dra ner på det!) för godaste mackan och så en ”ny” smoothie på det. En mix av naturell yoghurt, 100 % ren äppeljuice (min favorit på Åland är Granna äppeljuice och här i Sverige Tropicana Pure Premium och Kiviks Äppelmust med fruktkött), frysta hallon, frysta mangobitar och så en sked mango passion sorbet som lite fräsch sötning. God start på dagen med lite av varje! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s