Cashew & banansmoothie

Det var länge sen jag gjorde smooties…jag lyckas visst snöa in mig på vissa recept för några veckor och sedan kommer något nytt emellan. (Just nu är det kvargblandningar av olika slag och bananplättar). Men igår morse var det dags!

Det blev en mild men supergod frukostsmoothie. Som vanligt åkte det ner lite allt möjligt från kyl och skafferi.

Den här godingen innehåller följande; banan, cashewnötter, dadlar, havrekli, vaniljyoghurt, havredryck och vanilj, kanel och pyttelite riven muskotnöt. Mixa länge så att nötterna blir riktigt finfördelade. Smaka av mellan varven så du får den konsistens och smak du vill åt. Toppa gärna med bananchips, gojibär och tranbär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s