Kanelbullens dag

Då var en av de godaste dagarna här! Tröttnar ni någonsin på bullar? Inte jag. Men jag är kräsen! Den måste vara saftig, innehålla mycket smak och fyllning och inte smaka jäst. Lättare sagt än gjort att hitta en sådan köpebulle – har jag märkt. Därför bakar jag såklart egna!

Måste dock erkänna att jag är mest sugen på att baka saffransbullar med fyllning. Har ett recept jag vill prova och lyckas jag med dem så vet ni var ni hittar receptet längre fram. Liiite tidigt kanske men i år har jag tänkt att börja med julbakningen tidigare än vanligt. Varför vänta liksom, när det är just DET man är sugen på?

dsc_2017

Dessa recept går inte av för hackor! Klicka på länkarna för att komma direkt till recepten.

Klassiska kanelbullar

Kanelbullar med pekannötter och apelsin

Saffransbullar

Bullängder med nötfyllning

Vaniljkrämbullar med kanel

Cinnamon rolls

Kardemummabullar indian style

p9292123-e1380741098406

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s