Middagstips

Jag lagar ju så klart mer mat än vad som visas här på bloggen men eftersom inte alla recept blir godkända av mig för publicering, känns för simpla, blir trista på bild eller rent av redan är publicerade recept så blir det vissa veckor lite skralt med middagsinlägg. Som tur är kan man ju tipsa om gamla favoriter, för precis som jag så glömmer ni säkert bort att att det finns massor av schyssta recept i arkivet? 🙂 Här kommer ett litet urval, enjoy!

Fisksoppa med saffran

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyckling med ädelsostsås

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kryddig indisk tomatsås med halloumi och mandelris

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Köttfärs- och rispanna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Korv Stroganoff på mitt sätt

Stroganoff

 

 

 

 

 

2 tankar på “Middagstips

 1. Carina

  Jag är mest imponerad av att du över huvud taget hinner och orkar blogga just nu! Här blir det bara snabba, enkla rätter eller sånt som vi hade förberett i frysen innan Walter kom. Och baka har jag inte hunnit en endaste gång.. hur går det för er, hur mår lillen? Väntar på en liten uppdatering! Och kanske en bild =)

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Ja inte är det varje dag man får till något imponerande direkt, känns som man hattar lite här och där och pusslar för att få ihop allt. Dagarna svischar förbi i rekordfart. 🙂 Lillen mår fint, lite snuvig bara. Jag sitter och skriver på en uppdatering, håll utkik i veckan.. 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s