New Magnum chocolate

Kände för att prova en nyhet från glassdisken och den här chokladglassen från Magnum fick följa med hem för några veckor sedan. Vad vi tyckte? Njaa, alltså det här är en mustig, mäktig och väldigt chokladig vuxenglass med tydlig och lite ”torr” kakaosmak.  Som att man fryst ner en mäktig chokladmousse. Men den saknar någonting och blir liksom inte riktigt intressant nog. Ville genast servera hallon och grädde till…. Kikar man på innehållsförteckningen så känns det inte upplyftande att se vatten, glukos-fruktos sirap och socker som de tre första ingredienserna…?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s