Glowing green smoothie

Hormonell obalans (?) har gjort avtryck på min hy. Den ha kraschat. Därför boostar jag nu upp den inifrån så mycket jag bara orkar och hinner med. Den här smoothien hittade jag i senaste numret av Wellness (nr 7/13). Receptet är signerat Kimberly Snyder – tydligen en eftertraktad Hollywood dietist 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Genom att mixa frukter och grönsaker innan man äter dem behöver inte kroppen jobba lika hårt med att bryta ner dem”.

Den här ger dig en bra start på morgonen med antioxidanter, vitaminer och fibrer – som renar din kropp och rensar ut oönskade fetter och gifter.

Förhoppningsvis märker jag skillnad på hyn snart…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inte den godaste smoothien jag druckit, men det är inga problem alls att sänka den. Den smakar ganska milt men för att göra den lite mer intressant tillsatte jag en bit färsk ingefära men jag tror att färsk mynta passar minst lika bra.  Varför inte boosta den med spirulina eller vetegräs också?

Smoothien går att förvara i kylen två dagar vilket passar mig perfekt. När jag är uppe med tuppen för att kila iväg på jobb så är det skönt att min första lilla frukost kräver noll arbetsinsats och är grab-and-go redo.

7 tankar på “Glowing green smoothie

 1. choooselife

  Skulle inte du kunna göra en kategori typ : Hälsosam mat till dina lite nyttigare mattips? Middagar luncher smoothies osv? 🙂

  Svara
   1. choooselife

    Åh toppen! Som idag var jag sugen att planera en nyttig vecka och då är det ju perfekt 🙂

 2. Pingback: Välkommen 2014! | en smaksak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s