Hembakat

Jag är med i  senaste numret av Hembakat (nr 4 2013). Det är en härlig tidning full med inspirerande bakning.

Trevliga Linda Andersson och fotograf Roger Olsson kom för några veckor sedan över till Linköping för att göra ett reportage med mig. Jag bjöd på några recept från bloggen och så blev det en lång intervju om mig och mitt bakintresse och vad jag gjort innan jag flyttade hit till Linköping.

Nyfiken? Köp tidningen, den finns ute nu! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sneak peek…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Några glimtar från vårt kök…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…och några favoritrecept från bloggen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

18 tankar på “Hembakat

 1. Malin

  Men du, vad roligt! Och vilken fin artikel om dig och bakningen. Hoppas det kan öppna några nya dörrar 😉

  Svara
 2. Josefin

  Ja, superkul Johanna! Jag tycker inte att det handlar om tur (läste kommentaren av dig). Det är ju gedigen kunskap och ordentligt engagemang bakom allt! Snarare att jag ser det som otur att du ännu inte är hela Nordens bakmoster. Tidsfråga ;).

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Vilken komplimang, tack gos! Men lite tur har jag ju haft på vägen också.. att jag varit på rätt plats vid rätt tidpunkt – när det har funnits öppningar för mig! Men det är klart, allt har jag ju drivit igenom heeeelt på egen hand förstås… 😉

   Svara
 3. Matilda på Babettes

  Wow, vilket CV du har! Jag är riktigt jäkla imponerad. Jag kommer typ att buga nästa gång jag träffar dig, hihi. I den här takten kommer du att bli superkänd bakningsprofil in no-time! Jättetrevlig blogg, förresten. Kram!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s