Sinnen & Smak

Förra fredagen var jag och min kollega på eventet Sinnen & Smak ordnat av Allt om Mat. Temat för kvällen var fest.

För 695 kr fick man mingel med provsmakningar och chans att köpa kokböcker till bra priser (och dessutom få dem signerade), champagneprovning, trerätters med dryck, föreläsningar och intervjuer (med bl.a. kända kockar) från scenen och en trevlig goodiebag på vägen ut.

En lyckad och rolig kväll, inte minst för att jag fick träffa mina underbara ”gamla” kollegor från tidningsredaktionen. ♡

Liknande event hålls 1-2 gånger per år, håll er uppdaterade på AOM:s hemsida. Eventet hölls på Courtyyard by Marriott på Kungsholmen i Sthlm. Och just det, recepten från trerättersmenyn kommer att komma ut i tidningsform längre fram…

Menyn för kvällen!

Förrätten, godast under kvällen, tyckte jag. Jag älskar tryffel och tydligen gillar jag bresaola också – mycket mer än exempelvis lufttorkad skinka, kan liksom inte med den sega konsistensen…

Böckerna jag släpade med mig hem från eventet.. Bättre än godis! Jag läser recept som andra läser böcker 🙂

Och här har vi goodiebagens innehåll. Me like!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s