Raw

Mycket provsmakningar på bloggen nu, hoppas ni inte misstycker. Jag älskar själv små tips på goda nyheter nämligen!

Chocolate Love Energy från Lily & Hanna’s Raw Food Ice Dream smakar mums, (när den väl mjuknar) och jag tycker inte alls den smakar ”för nyttigt” utan den är härligt chokladig. Blir till att labba fram en egen favorit av den här också… Recept på min första rawfoodglass med pepparkakssmak hittar du här. 🙂

IMG_2042

GETRAW:s Berry Boost kan nog vara min nya favorit bland nyttiga rawfoodbars, får se till att bulla upp med några sådana.  Fräsch bärsmak av hallon och gojibär!

Måste passa på att tipsa om ett galet godis också när jag ändå är i farten. Kombinationen kaffe och stark ingefära är verkligen ovan och busig och inget man vill överäta av (perfekt att bli nöjd redan efter en godis!). Konsistensen är seg och tuggig. Verkligen något annorlunda och inget för mesproppen!

IMG_2041

Jag köpte samtliga produkter hos systrarna Voltaires restaurang/butik i Pub Huset i Sthlm – vilket i sig också är ett tips om du befinner dig mitt i smeten och blir sugen på en hälsosam och inspirerande fika/lunch mellan shoppingrundorna! Det är mycket närodlat, eko och säsongsbetonat tänk. Tummen upp!

IMG_2045

IMG_2043

5 tankar på “Raw

  1. Malin

    Älskar både glassen och baren, den med hallon/goji är den godaste tycker jag! Och så älskar jag Systrarna Voltaires mat i PUB huset också haha..

    Svara
  2. Hanna Reimers

    Hej Johanna. Å vad roligt att du gillar vår glass! Stämmer att den blir som bäst om man tar ut den ur frysen ca 20 minuter innan man ska äta den, men, själva brukar vi ha svårt att vänta så länge 😉 Kram från Lily & Hanna

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s