Lindt HELLO

Lite nyheter på godishyllan…….brukar ofta ropa efter min uppmärksamhet. 😉 Oavsett hur det smakar är det alltid kul att provsmaka och analysera tycker jag även om det oftast resulterar i tanken ”det här kommer jag att klara mig utan”.

Lindt har kommit ut med en ny kollektion som heter Hello nice to sweet you. Godisstängerna/chokladkakorna kommer i följande smaker;

Caramel Brownie, Cookies & Cream, Strawberry Cheesecake och Crunchy Nougat.

IMG_1624

Med tanke på namnet riktar sig nog dessa fyllda mjölkchoklad-stänger/kakor till en riktigt godissugen publik, för den gemensamma faktorn är verkligen sötman. Kul med så många olika smaker även om fylld mjölkchoklad i sig inte känns som något nytt på marknaden direkt.

Alla smaker är goda men mest och starkast tycker jag att Strawberry Cheesecake smakar. Förmodligen hade jag fastnat mer för det här i lite mörkare choklad….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 tankar på “Lindt HELLO

 1. Carina

  Har också sett dessa (men inte smakat), jättesynd att ingen av dem är med mörk choklad. Och inte så mycket nytänkande egentligen. Däremot älskar jag de ”vanliga” Lindt-kulorna! mmm!!!=)

  Svara
 2. Erika

  De här varianterna såg jag nyligen här i USA också, kunde inte heller låta bli att provköpa och provsmaka men njae, kommer nog inte köpa igen. Älskar choklad och är en av få (?) som tycker bäst om mjölkchoklad men det här kändes för sött och smakkombinationerna gick jag inte igång på. Inte den där wow-det-här-är-så-gott-nu-har-jag-fått-en-ny-favorit-jag-kommer-köpa-regelbundet. Av smakerna tyckte jag nog bäst om brownievarianten. Här ser man mer och mer chokladkakor/stänger/påsar med kombinationen chips och choklad. Det är grymt gott! Mörkchokladkaka med insprängd saltigt chips. Även chokladöverdrgna chips som säljs på påse är jättegott (tror du har nåt sånt i din receptbank eller hur? chokladöverdragna chips). Den kombon är hur god som helt (chips och choklad).
  Har förresten Marabou och Fazers några nya smaker ute?

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Håller med dig, inte så spännade (känns väldigt gjort) men alltid kul att prova förstås. Chokladdoppade chips är faktiskt ett snack-tips som jag har lagt upp på bloggen tidigare men undrar om det inte vore godare att låta chokladen stelna på chipsen…som du beskriver det så låter det grymt gott – men än så länge lyser de med sin frånvaro i butik. Jag är helt inne på kombinationen sött och salt i godis och framförallt Marabou verkar haka på den trenden just nu med sina chokldpopcorn, chokladpretzels, majschoklad och allt vad det är. Från fazer har jag inte sett något liknande faktiskt. Kanske lanserar de något nytt närmare jul. Jag börjar överlag mer och mer tröttna på att allt godis är så förbannat sliskigt, allt jag känner är smaken av något sött. Surt, sött/salt och lakrits (i kombination med choklad) är mest intressant. Kul att läsa om trenderna där borta, håll mig gärna uppdaterad om du orkar och vill! Inspiration är aldrig någonsin fel. 🙂 USA ligger ofta före i dessa sammanhang…

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s