Äppelpajer

För att förtydliga så är det inte bloggen jag lägger ner utan bara själva samarbetet jag haft på fredagar med Ålandstidningen. Bloggen ligger kvar här – det är ju för Guds skull min egen receptbank som jag dagligen använder! 🙂 Däremot har ju samarbetet hållit bloggen levande med nya recept, och just den biten kanske det blir skralare med, vi får se vart tiden räcker till.

Men nu till goda recept på äppelpajer. Trevlig helg!

Knäckig äppelpaj

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vansinnigt god äppelpaj

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knäckande god äppelpaj

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 tankar på “Äppelpajer

 1. Maria Hallman

  Vad tråkigt att höra att du slutar uppdatera din blogg. Jag måste verkligen säga att dina recept är helt suveräna och fungerar ALLTID!! Jag är så imponerad och tycker verkligen inte att du ska sluta:)
  Lycka till i framtiden! Och vi läsare hoppas såklart att få se dig här igen:)

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Tack, det värmer! Jag ska inte sluta, bloggen kommer finnas kvar men uppdateringarna kommer bli mer sällan pga tidsbrist. Som tur är, är arkivet proppat med bra recept 😄

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s