Smygstarta julen

Dags att smygstarta julen tycker jag! Än är det inte dags för de allra mest klassiska bakverken, de vill jag vänta med till glöggfikor och adventsmys men saffran i andra sammanhang är det hög tid för, gärna redan till nästa frulle! I år har jag också bestämt mig för att december inte ska bli ett enda långt mofferi som slutar i att man är kräkfärdig på julens bakverk lagom till julafton. Nej, jag ska försöka mig på något slags måttligt njutande i år – det är ju också då det blir som allra godast – när man inte unnar sig allt hela dagarna långa – som jag har en tendens att göra. Men det här har aldrig någonsin fungerat förut så vi får väl se hur det går. Kanske hjälper det till lite att man har tre barn att passa, och bor tillfälligt hos föräldrarna i något slags organiserat kaos i väntan på att vårt drömhus på Åland ska dyka upp….

Vi kollar vad arkivet erbjuder!

Saffransgranola

IMG_0311

Kall havre- och chiagröt till frukost

IMG_0416

Saffransfrallor

IMG_0247

Saffranspannkaka

IMG_0282

Saffransvåfflor

p3175337.jpg

Saffransbollar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s