Ben & Jerry’s Greek Style

Så där ja. Nu har jag haffat B & J:s senaste nyheter på glasshyllan! De kostade skjortan (finns än så länge på 7 eleven för 69 kr/st) men jag var för nyfiken för att låta bli. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så vad har vi här? Jo: Frozen Yoghurt i 3 smaker;

Raspberry chocolate Chunk (gräddglass och Grekiskinspirerad yoghurt med hallon och bitar med chokladsmak).

Vanilla Honey caramel (vaniljgräddglass och Grekisk inspirerad yoghurt med honung-kolasås).

Strawberry Shortcake (gräddglass och Grekiskinspirerad yoghurt med jordgubbar och bitar av mördegskakor).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi tycker att Vanilla Honey Caramel var klart godast! Kanske att jag hade föredragit valnötter framför kolasåsen (för  crunch, mer smak och mindre sötma) men glassen smakar krämig yoghurtglass och man känner smaken av honung och sötman av kolan. Tummen upp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Strawberry Shortcake smakar barnslig och söt jordgbubbsglass med ganska anonyma kakbitar.

Raspberry Chocolate Chunk smakar söt hallonglass med bitar av mörk choklad.

Jag kan tycka att dessa två är lite trista (med tanke på vad man betalar). B & J’s brukar ösa på med mer fyllning, roligare och framförallt fler smakkombinationer än så här… Dessutom förväntade jag mig lite mer syra från yoghurten.

3 tankar på “Ben & Jerry’s Greek Style

 1. Malin

  Vad kul att du har provat dem, Jossan smsade mig i veckan om dessa. Jag som älskar yoghurtglass blev ju superglad så klart haha.. men trist att de inte föll bättre i smaken. Får prova vaniljen till att börja med då helt enkelt 🙂

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Den var klart bäst och mest lik frozen yoghurt, tyckte jag. Blev lite ”barnkalas” över de andra två…. Men kanske borde jag tillägga att just frukt- och bärglass inte brukar vara mina favvos. Mer av en chokla-d och vaniljglasstjej i så fall, med mycket överraskningar i! 🙂

   Svara
   1. Malin

    Jag gillar både och, men är inte förtjust i konstgjorda smaker, syntetiskt. Men jag ska köpa vaniljen som sagt så kommer jag säkert prova de andra två också senare 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s