Bönchips

Förra helgen gjorde vi ett litet stop på Expo Hälsa & Träningsmässan i Linköping. Hittade spännande bönchips från Öland som fick följa med hem. ”Öländska bönchips är en ny produkt som framställs av ekologiska bruna bönor. Chipsen tillverkas utan tillsatser och innehåller varken mjölk eller gluten! Chipsen innehåller lite färre kalorier och mer protein och kostfibrer än andra chips. Chipsen har ett bra näringsvärde och är källa till magnesium, zink och järn. De passar t ex bra som snacks, till mellanmål och efter träning.”

Låter det knasigt?

Det tyckte jag också men döm om min förvåning när jag smakade. Supergoda och knapriga och man behöver verkligen inte gilla bruna bönor för att tycka om dessa godingar, jag upplever inte att de smakar bönor. Goda kryddblandningar! Våra favoriter blev örter och chilidill. Lite dyra bara, lyxsnack helt enkelt. (6 st 50 g påsar för 100 kr – mässpris). Läs mer på hemsidan om du är nyfiken.

Så här ser de ut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mums! Bönchips är visserligen inte kalorifria men de är helt klart ett bättre alternativ än vanliga potatischips!

6 tankar på “Bönchips

  1. Malin

    Det var dem jag berättade om! Har bara smakat örter och blev helt förälskad.. Vet att man som privatperson kan beställa via deras hemsida men det var då du måste beställa minst fyra påsar tror jag.. Chilidill – var de väldigt starka/heta?

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s