Sommarsallad!

Om du är sugen på något lätt och fräscht kan jag verkligen rekommendera den här sommarsalladen. Galet smarrig! Den innehåller bara favoritingredienser! Den här lilla fjuttportionen kommer tredubblas nästa gång den hamnar på min tallrik 🙂

Enklare blir det inte. Lägg upp ruccola på en assiett och toppa med skivade jordgubbar och mango. Smula över din favorit get och strimla över färsk mynta. Droppa över lite olivolja och ringla över  crema di balsamico. Glöm inte att mangon måste vara mjuk och mogen, annars smakar den ”strävt” och tråkigt.

Avokado och rostade pinjenötter får eventuellt göra sällskap nästa gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s