Psssst…!

Nu har jag äntligen uppdaterat ”En bulle i ugnen” ↗︎ med Wilton 3 år – du hittar det längst ner i flödet. Jobbar även på en uppdatering om Walentin, snart 11 månader!

 

7 tankar på “Psssst…!

 1. Åsa

  Han är så fin 😊. Och låter som en typisk 3-åring 😊. Krama hårt på Daniel när han kommer hem. Nya matcher väntar och vi stöttar vidare. Kram från oss

  Svara
 2. Johanna Inläggets författare

  Tack, nog är han gullig alltid. Det gör jag! Tråkigt med förlust, men det är väl bara att ta nya tag. Kram

  Svara
  1. Åsa

   Allt som kunde gå på tok, gick på tok…och allt som kunde gå vägen gick vägen för ÖSK..
   Träffar 3-åringar varje dag på jobbet…pratsamma, roliga, envisa och man blir hes av allt man behöver upprepa 😊…
   Stor kram!

   Svara
 3. Therese

  Vad roligt med en uppdatering kring barnen 🙂 Vi har också två killar, 3 och 2 år gamla. Det är full fart från morgon till kväll! Talet har börjat komma igång nu så det är två papegojor man hör hela dagarna 🙂 Dom har börjat leka mer och mer med varandra, inte bara bråka.. Storebror som är född januari 2014 vilar 45 minuter på förskolan och somnar Ca.20:00 på kvällarna och vaknar Kl.06:00-06:45. Lillebror född april 2015 sover 1h på dagen och somnar 20-20:30 på kvällarna och vaknar 06:15-06:45. Vi vet hur dom sover men såklart önskar man att dom hade sovit längre på morgonen men skönt att ha rutiner i alla fall.

  Dom är fortfarande frukt/bär och smoothieälskare men potatis, pasta och broccoli äts också med god aptit.

  Har ni några sommarplaner?

  Glad sommar och tack för en inspirerande blogg!

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Åh tack för dina rader, vad kul att läsa om hur ni har det! Sovrutinerna var ju inte helt olika våra ändå.. Sambon har ju aldrig mer än 1-2 v semester på sommaren (desto mer nov-dec) så det blev återigen Åland för oss i juni när han var ledig. Men någon tur till våra vänner i Gävle blir det nog och så har vi kompisar påväg förbi oss. Praktiskt med närheten till Kolmården, för där hänger vi mycket! Ni då? Glad sommar, kram!

   Svara
   1. Therese

    Vi ska flytta så våran semester kommer till stor del bestå av flytt och ”bo in” nya lägenheten. Ska bli spännande att se hur barnen reagerar på en flytt! Vi flyttar närmare mor och farföräldrar så mer välbehövlig barnfritid och mer häng med familjerna. Win win 🙂 Härligt med närhet till Kolmården!

    Har du något bra recept (gärna semi yttigt) med kokos?

   2. Johanna Inläggets författare

    Spännande! Ja den där avlastningen är ingen dum idé… Hmmm, mycket av mina lite nyttigare recept innehåller ju kokosolja och jag brukar blanda den med och utan smak för jag gillar inte när kokosen tar över. Men prova knäckiga havrerutor (seminyttiga) och ta kokosolja med smak! Annars är ju en chiapudding på kokosmjölk full av smak eller nyttiga kokosbollar förstås. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s