Glesare mellan inläggen

God fortsättning!

För er som uppskattar bloggen har jag lite tråkiga nyheter.

Under julledigheten kom jag fram till att jag vill sluta blogga – iaf på en kontinuerlig basis där bloggen uppdateras varannan morgon.  Hittills har det fungerat strålande men min skaparlust och blogglust har varit lite seg de senaste månaderna och jag orkar inte tvinga fram inlägg, det blir sällan speciellt bra.

Så fort jag har något nytt och inspirerande att dela med mig av så kommer jag att uppdatera er. Hur ofta det blir får humöret och lusten avgöra, det kommer säkert variera. Under tiden är ni välkomna att gräva i arkivet. Det gör jag själv väldigt ofta och återlagar recepten – därför har det varit skralt med nya middagstips här inne den senaste tiden.

Tack för att ni har varit världens bästa och mest trogna läsarskara som gett mig otroligt fina komplimanger och feedback. Varje gång jag funderat på att sluta har det väldigt lägligt ramlat in peppande kommentarer som gett nytt driv.

Johanna ❤︎

30 tankar på “Glesare mellan inläggen

 1. Therese

  Hej och vad tråkigt att du bestämt dig för det men jag förstår dig! Kan man följa dig på instagram eller på något annat sätt? Du ger så mycket inspiration och energi 🙂 Kram

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Tack, vad gullig du är. Jag har bara ett privat konto på instagram för de närmaste. Men om jag öppnar ett öppet konto så lovar jag att skriva det på bloggen 😀 Kram

   Svara
 2. Ulrika

  Vad tråkigt, men jag kan tänka mig att det är mycket jobb. Jag kommer definitivt att gräva i ditt arkiv 🙂

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Det är mer jobb än man kanske tror, speciellt om man bara vill lägga upp nya recept och inte publicera sjuttioelva olika recept på exempelvis kycklingsallad där enda förändringen kanske är tillagd avokado. Tror inte det skulle intressera någon faktiskt! 😀 Tur att arkivet finns så länge, tills jag laddat batteriet.

   Svara
 3. Pernilla Sahlen

  Vill tacka dig för allt du gjort. Det har varit så trevligt att följa dig och jag tycker du har många roliga smarriga och kanske det viktigaste, inte så svåra recept. Jag är en riktig gottegris och du har en stor recept bank att utforska.
  Hoppas att du åter kommer finna lusten och inspirationen att blogga 🙂

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Åh vad fint skrivet av dig, blir verkligen glad för det. Tack själv för att du tittar in här! Lusten kommer nog tillbaka bara jag får en liten paus 😀

   Svara
 4. Maria

  Tack för att du lagt ner så mycket tid och energi på att skapa en så härlig blogg. Hoppas att du finner ny inspiration för jag kommer sakna dina uppdateringar. Men ta så lång paus du behöver, jag förstår dig verkligen! Kram Maria

  Svara
 5. Tina N

  Man måste känna att man hinner med sitt liv också, annars blir ju bloggen ett tvång!
  Jag älskar att läsa din blogg – den är så välskriven och dina recept och bilder så enkla och fina. Ditt recept på fudge på kondenserad mjölk är suveränt. Jag använder det till hur mycket som helst och hittar på nya smaker.
  Var sak har sin tid och ibland hjälper det med en paus och ibland inte. Njut av livet! 🙂

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Tack, tack, tack! Vad kul att du experimenterar hej vilt, det är ju exakt det som gör bakning så kul tycker jag. 😀

   Svara
 6. Melina

  Förståeligt! Det ska vara roligt och kännas inspirerande! Men dela gärna med dig något tips då och då om du har något bra recept på gång. Kommer sakna dina recept. Jag undrar ofta varför andra mat och bakbloggar ligger i toppen när din är mycket bättre. Kram från en trogen läsare ❤️

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Absolut, helt tyst kommer inte bloggen bli. Jag måste bara ladda om lite. Tack, vad gulligt av dig. Saken är den att jag faktiskt aldrig haft ambitionen att bloggen ska bli stor, har aldrig ens försökt nå dit. Däremot har jag ju verkligen den bästa och mest trogna skaran läsare vilket jag är såå glad för. Kram 😀

   Svara
 7. Eine Eklund

  Tack för alla fina recept. Kommer fortsätta titta in och använda dina recept. Det finns så mycket gott. Sköt om dig och din familj och kom med nya recept när du känner för det. Hälsningar Eine

  Svara
 8. Jennifer

  Jag har följt din blogg sedan 2013 och kommer fortsätta kika in för inspiration, finns ju mycket i arkivet att testa på. Tack för grymma recept och trevlig läsning! 🙂

  Svara
 9. Lotta

  Åh vad tråkigt men känner du så är det självklart! Jag har själv tagit en lång paus för att sen hitta skrivsuget igen. Jag letar i arkiven här i alla fall, det finns mycket kvar att upptäcka! 🙂

  Svara
 10. Maria

  Neeej sluta inte blogga. Din blogg är den ända mabloggen jag följer. Vore synd om man inte längre kunde få ta del av dina fina recept.

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Gulle du! Jag ska inte sluta, det kliar redan i fingrarna siddu. Men det blir säkert lite färre inlägg per vecka än vanligt. 😀

   Svara
 11. Cecilia

  Din blogg är helt fantastisk och den enda matblogg jag behöver!
  Hoppas du får blogglusten tillbaka, tills dess gräver jag i det gedigna arkivet:)

  Svara
 12. Petra

  Fick nästan tårar i ögonen över alla fina kommentarer du fått och jag håller med! Har blivit inspirerad många gånger av dina recept och flera av dem finns nu i min receptsamling. 🙂
  Hoppas du får mycket ny energi och fortsätter inspirera!

  Svara
 13. vadhandernu

  Varje gång jag har middagstorka gräver jag i ditt arkiv 🙂 Vi har samma ”matsmak” så allt du skrivit att du gillar har jag också gillat. Och de flesta recepten fungerar för hela familjen, perfekt! Fortsätt blogga när lusten faller på, men man skall aldrig försöka tvinga fram något. Ha de gott!

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Vi har bra smak båda två då med andra ord 😀 Det är tacksamt att blogga när man får så fin uppskattning, tack!

   Svara
 14. Johanna

  Fårstår att det är svårt att hålla lusten uppe och hitta nytt att skriva om hela tiden! Jag går ofta tillbaka i ditt arkiv när jag behöver inspiration 🙂

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Tack och lov för nytt år som nästan automatiskt får mig att tänka nystart -vilket i sig är lite inspirerande 😀

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s