♡ En bulle i ugnen! ♡

Bästa läsare, jag har roliga nyheter och jag ska gå rakt på sak;

Jag har en bulle i ugnen! 🙂 Daniel och jag ska bli föräldrar i mitten på mars (om allt går som det ska vill säga. Vi är väldigt ödmjuka inför att allt kan hända!).  Jag är alltså ”bara”  i vecka 15 men magen växer så det knakar och börjar bli ganska knepig att dölja…. Allt såg bra ut under första ultraljudet och plötsligt blev hela situationen mer verklig. Nu väntar vi med spänning på nästa ultraljud då vi hoppas få veta könet på vår lilla bebis.

IMG_1500

Hela juli månad mådde jag illa (och saknade aptit) och var trött som en zombie. Den galna sommarhettan och tidiga jobbpass i gryningen gjorde mig helt och fullständigt utmattad så ni kanske förstår att jag hade det lite kämpigt med blogguppdateringarna (då mat var det sista jag ville tänka på). Nu mår jag dock bättre och min aptit är tillbaka. Har ett väldans sug efter apelsinjuice, nektariner, äpplen, bröd med smör, lakrits och choklad. Nästan som vanligt med andra ord!

Bloggen kommer i alla fall inte förvandlas till någon ”mamma-blogg” utan fortsätter ungefär som vanligt i den takt jag orkar med. Däremot kanske det dyker upp en ny sida i panelen där jag kan samla lite gravidinlägg för den som är nyfiken.

IMG_1503

Vi är lite kära i Kappahls newbie kollektion. Alla vita, ljusa och lurviga plagg är ju bara för söta!

Hur som helst, vi är väldigt glada, lyckliga och ivriga att få träffa vår nya familjemedlem trots att det är 6 månader kvar av graviditeten!

26 tankar på “♡ En bulle i ugnen! ♡

 1. mama

  Oo I like your style, I like your style…mormor köpte redan 2 par vita små sockor där det står ”älskling” på. inte Newbie, men söta 0-5… puss 🙂

  Svara
 2. Melina

  Stort grattis!! 🙂 Gud vad roligt! För mig är det dags redan om 7-8 veckor, spännande! Skönt att ditt illamående har gått över! Själv började det bli bättre typ i vecka 28 o nu i vecka 33 kan jag faktiskt äta all sorts mat igen fast i väääldigt små portioner 🙂

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Åh vad spännande!! 🙂 Jag hade aldrig stått ut med illamåendet en dag längre, som tur var gick det över (nästan helt) runt vecka 12. Men jag håller med om de små portionerna – jag blir så himla mätt på ingenting – och glad i maten som jag är så äter jag ju lika stora portioner som vanligt och går runt och känner mig övermätt dagarna i ända….

   Svara
 3. Carina

  Grattis! Jag är också gravid i v 15 (BF 15/3 så vi firade ”minus ett halvår” igår=)) vilket roligt sammanträffande för jag hittade ju just din blogg nu i helgen! Jag mådde också pest i den där galna sommarvärmen i juli, alla andra njöt på stranden och jag stängde in mig med fördragna gardiner haha! Men nu mår jag och lilla kulan finfint! Ser fram emot att följa din blogg framöver (garanterat ”gravidtillåten” mat då!) och jag ska absolut kika förbi den där naturgodisaffären nästa gång jag är i linkan!=)

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Men vad kul, vi (eller jag!) planerar att släppa ut lillen en dag efter er då 🙂 Ja fy fasen för att må illa och vara trött mitt i sommarvärmen. Vi var två som låg inne och sov hela juli månad och hatade solen… Precis, gravidvänlig mat it is! 🙂

   Svara
 4. Malin

  Och jag grattar dig såklart också här vännen! Så himla glad för er skull! Han/hon kommer komma i närheten av Mayas 2-årsdag den 17/3 (min guddotter du vet) så det hade ju varit kul om det blev på samma dag 🙂

  Ps. Newbie kollektionen är verkligen bäst. Köpte en body till en vän i Holland som hon meddelade senare var favoriten i hela garderoben för hennes dotter 🙂 Vi ses på fredag, såå mysigt! Puss

  Svara
 5. Palmar Hreinsson

  Grattis Johanna, vilken underbar nyhet. Ni är som gjorda för den nya rollen. Lycka till. Hälsa Daja så gott

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s