Sunshine smoothie

En riktig favoritsmoothie som jag brukar beställa när jag besöker Naked Juice Bar är Coco Sunshine. Den innehåller banan, mango, kokosmjölk, NKD vaniljyoghurt, färskpressad ananas och is. Riktigt god kombination! I lördags önskade Daniel en smoothie till frukost så jag passade på att inspireras av just den här. Men jag tycker det är svårt med kokosmjölk…att få till den där krämiga fylliga kokossmaken. (Brukar köpa Santa Marias kokosmjölk. Har du tips på någon godare??).

Det började lite segt, saknade ananas och tyckte smoothien blev ganska smaklös…men i det fallet är färsk ingefära den perfekta räddaren. Slutresultatet blev prima! Jag mixade alltså banan, mango, kokosmjölk, apelsinjuice, naturell yoghurt, citronsaft och färsk ingefära.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s