2 tankar på “Äppelsmoothie med ingefära

 1. Erica

  Det låter som en riktig höjdarsmoothie. 🙂 Skulle du kunna redogöra för någon form av ungefärlig mängdfördelning? I sådant fall skulle jag vara tacksam. Det är ju inte alltid lätt att veta, särskilt ej för en ovan smoothiemakare som jag. =)

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Absolut! Här kommer ungefärliga mått för ett glas. 1 skalat och urkärnat grönt äpple, ca 0,5-1 cm skalad bit färsk ingefära, 1-2 dl yoghurt och så någon dl juice. Mängderna beror lite på hur tjock/lös man vill ha den! 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s