6 tankar på “Pssst..!

 1. Carina S

  Känner igen oss på pricken med Ellen som oxå blivit 4 mån nu. Det joddlas på och ska helst vara underhållning varje vaken minut för att damen ska hållas nöjd. Här dregglas det också så det står härliga till och ska bitas och tuggas på ALLT. Men humöret är glatt och vi ammar också på fortsatt, dels för att hon vägrar flaska nog men tycker det är rätt smidigt också även om det ska busas lite vid matningarna här med. Dock tror jag hon ligger i lä gällande måtten ännu, men vet inte säkert, vi har BVC i mellandagarna så det visar sig! God Jul! Firar ni på Åland förresten? 🙂

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Mysigt med alla dessa faser ändå som alla går igenom, är skönt när man inte är ensam i nåt. Jomen det gör vi, hoppas få vara friska på julafton och så hoppas vi ju på en vit jul också så man får dra fram pulkan. Börjar bli segt att underhålla stora killen i dessa frostiga parker…. God Jul! 😀

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s